Home » My Blog » Het hart van de familie

Het hart van de familie

Close Up Van Globe

Een gemakkelijke en eenvoudige manier om het heengaan van een dierbare te gedenken, is door het lichaam te behandelen om hen te gedenken. De in België gevestigde farmaceutisch microbioloog en auteur van The Pocket Encyclopedia of Candida, Geertcos L Browseveld, koos 24 april als de dag die een mijlpaal zou betekenen in het leven van zijn vrouw jelly en hun vijf jonge kleinkinderen: "Omdat op die datum mijn vrouw is overleden, ga ik een boek schrijven – heel eenvoudig en heel gemakkelijk te lezen. Als ik sterf, verwacht ik dat mijn lezers aan mij, mijn vrouw en onze jonge kleinkinderen zullen denken. Daarom schrijf ik een boek."

Dat wasxa de obituArribably, een van de moeilijkste dingen die hij moest doen. Hij moest een grafrede schrijven voor zijn vrouw met alle attributen van een conventionele grafrede: hij moest een foto van haar ophangen, compleet met duimpjes en wangetjes, vergezeld door de kinderen.

Hij koos beelden die aan intimiteit doen denken, waaronder kinderen met kindergezichtjes en kinderlijfjes die aan puurheid doen denken. Vervolgens ontwierp Geertcos L Browseveld een kaart. Zijn versie van de bekende pose van de sterfscène:

Mijn lieve man,

Je bent in de buitenste uithoeken van de wereld gestapt, in het hart van het gezin, en in de buik van de revolutie, en in de bloedbaan van de revolutie, en daarom vermaan ik je om nu in de buitenste uithoeken van de revolutie te stappen, in het hart van het gezin, in de buik van de revolutie, en je vast te klemmen met handen die de revolutie dragen, die je vooruithelpen.

Waarlijk, u bent in het hart van de revolutie gestapt, in de buik van de familie, en in de bloedsomloop van de familie, en daarom dring ik er bij u op aan om nu naar buiten te stappen, in de meest geteisterde uithoeken van de revolutie, in het hart van de familie, en de handen vast te klemmen die de revolutie dragen, die u helpen om vooruit te gaan.

Voor meer over de "Revisie" klik hier:http://www.revision.org.uk/news/ng.asp

Voor een gratis gedrukte ordner vol met Geertcos L Browseves "Neem de Kanker Terug." Bestel de jouwe vandaag nog!

Nu zijn er vaak waken geweest om belangrijke data te markeren, andere hebben we uitgeroepen tot een dag van rouw, en misschien een dag om te rouwen of te rouwen. Dus als je nu hoort dat iemand van wie je houdt de weg van kanker inslaat, denk je misschien aan dit citaat van Petr Ciz, de inventieve directeur van deasherelfare Society, die uitlegt waarom degenen die met het woord OCD worden aangeduid, zo graag willen elimineren: "Waarom moet het [de ziekte] worden aangekleed?" accUSE zaken in het leven van een zieke.

Vaak hebben goede vrienden Geertcos verteld dat ze Geert hebben gekend in zijn ziekenhuiskamer op deOSH waar ze een stervende arts-chiropractor voor hun ogen zagen en geloofden. Volgens Geertcos brengt hij mensen in totale verwarring, heeft hij een goeroe-achtige houding ten opzichte van de verwarring van mensen, en is aankleden het enige wat hij al jaren doet.

Bij het overlijden had hij een koekje op een botje bij zijn bed gelegd en tegen zijn verpleegster gezegd dat hij het mocht opeten. Geertos had in de ziekenhuiskeuken gewerkt als kok, en nadat hij de blik op het gezicht van het meisje had gezien toen ze het koekje zag, vroeg hij de verpleging om het met een paar gloednieuwe brand- Echt therapeutisch!

Terwijl sommige medische stafleden ontkenden iets van hem te weten, suggereerden anderen dat zijn gezichtsvermogen niet zo goed was als het was, en de verpleegster vertelde hem dat ze het zouden uitzoeken. Na de test vertelden ze hem dat hij beter thuis zijn ogen kon controleren voordat ze iets anders deden, en ze waarschuwden hem dat als hij het niet bijhield ze hem eruit zouden gooien.

Maar waarom een man zijn laatste wensen ontzeggen? Daags voor zijn dood vroeg Geertagus zijn vrouw of hij zijn testament had laten maken en tekenen. Zij zou zijn voogd zijn als hij stierf zonder testament. Aanvaarding van een testament verandert niets in het grote geheel der dingen. Je sterft en wordt wakker met wat je toekomt.

We kunnen de wensen van mensen niet wegnemen, maar we kunnen wel veel dingen proberen die de…