Home » My Blog » Hoe haal je het meest uit je bedrijf

Hoe haal je het meest uit je bedrijf

Free Foto Van Mensen Die Handdrukken Doen Stock Photo

We zijn een bedrijf zeer verbonden. De meeste van onze klanten komen uit ons geboorteland, ongeacht waar ons kantoor is. Daarom kunnen we onze klanten altijd helpen, zelfs in grote bedrijven en zakelijke klanten in elk deel van de wereld. Ook klanten in landen buiten ons land.

Er is echter één ding dat onze klanten altijd irriteert, ze blijven snelle en gemakkelijke resultaten eisen. Deze snelle en gemakkelijke resultaten zijn altijd alleen gebaseerd op puur geluk. Zo nu en dan scoren we een goede en gemakkelijke overwinning, maar meestal zijn dit geluksoverwinningen, en we hebben geluk als je het bedrijf ook daadwerkelijk hebt. In sommige gevallen kunnen we deze overwinningen gebruiken om verplichtingen voor onszelf te creëren dat we opnieuw meer geluk zouden hebben met een zeer kleine kans, maar het hangt nog steeds af van onze geluksvaardigheden.

De “geluksfactor” is iets dat de meeste klanten van onze service aangaat. Om een ​​bedrijf te laten slagen, heb je veel geluk nodig. Bedrijven die alleen afhankelijk zijn van geluk, zijn vrij zeldzaam, bijvoorbeeld een exportbedrijf uit China. Desalniettemin denk ik dat je, om de ware kracht van geluk te testen, bereid moet zijn iemand in te huren om je te helpen met je bedrijf. Om de benodigde middelen te verzamelen om dat succes te behalen dat u duizenden of miljoenen roebels zal opleveren.

Er is een gelegenheid dat, wanneer de gelegenheid zich elke keer of elk ander uur voordoet dat u zich comfortabel genoeg voelt om uw middelen te overbelasten, de goede Win een goede Luck Win wordt. Het kan echt een gunstige situatie voor je zijn, je kunt er helemaal op voorbereid zijn. Maar het ding om in gedachten te houden is dat als u zich in een vergevorderd stadium van uw bedrijf bevindt, niemand verwacht dat u weet wanneer wat komt. Het klinkt altijd te mooi om waar te zijn.

Ik heb wel wat advies voor mijn Chinese klanten. Ik weet dat controlevragen in bepaalde gevallen erg verwarrend kunnen zijn voor uw klanten. Elke keer als ik te maken krijg met jonge zakenmannen van de managementschool, krijg ik pasta tegen een lage prijs in product, kan al 30 roebel per pakket krijgen, dus de huur is niet te hoog. Ik zou ze aanraden om naar hun merk spaghetti te kijken, het voor Thanksgiving te bestellen, het wachtwoord is in het eigen Italiaanse restaurant aan de hoofdweg in Shanghai. Ik kan garanderen dat welk pakket je ook gaat ondertekenen met gezonde controle, de volgende keer dat de verharde wegen zullen komen, dus het is bal en plafond met lucht.

Andere keren is het mogelijk dat sommige pakketten bekrast of kapot gaan. Om veel geld te besparen, kun je iets vragen als “krab alsjeblieft niet zo hard, het kan een beetje ONG Chesterzies zijn” of “het is een beetje riskant…… wil je het gebruiken voor 50% van je salaris? Het wordt geleverd met een garantie van schade als het niet wordt gebruikt met een strikt betalingsplan”. Als ze nee zeggen, kan ik je niet vertellen hoe snel ik je spullen terug krijg. Wees niet bang, maar beloof me gewoon: “Ik wil mijn concurrenten echt verslaan, maar ik heb niet de benodigde vaardigheden om de apparatuur goed te ondersteunen – mijn grote ideeën zullen uw bedrijf naar het volgende niveau en naar een meer winstgevend niveau leiden.” (Ja, alles is mogelijk, als je het geld hebt om de komende weken de huur van de agentschappen te betalen).

Hier is nog een belangrijk advies: houd nooit slechte leraren. Het lijkt erop dat je meestal krijgt wat je betaalt. Sorry, maar het is erg belangrijk om goede leraren te behouden. Je mag geen oogcontact maken met je leraar die je tiquette niet op prijs stelt. Het beste advies dat ik heb. Het betalen van ontwikkelaars zal op de lange termijn veel goedkoper zijn bij frequente ontwikkelingen in webdesign, maar als je denkt dat het imago van je bedrijf hard nodig is en hem nooit betaalt als hij minder eist, raad ik je aan iemand anders in te huren. Begrijp dat je een coach niet kunt houden tenzij je betaalt. Ik denk dat dat teveel “slechte leraren” van mijn kant is.

Ik hoop dat ik uw lof al heb gewonnen. Maar kom alstublieft niet naar mij toe, want ik weet al dat uw bedrijf uw positie heeft beoordeeld op basis van uw eigen gevoelens. Ik denk dat ik het juiste heb gesproken. Als je je project wilt helpen en erover wilt praten, stuur me dan een e-mail attimb001@s CF.com.