Home » My Blog » Transformatie coach

Transformatie coach

Transformatie coach

Transformatie coach

Er is een zuivere manier waarop bedrijven worden ondernomen. Er is over geschreven in boeken en artikelen en is te vinden op websites. Deze pure manier van zakendoen vindt zijn oorsprong in organisaties waar sprake is van een machtsevenwicht, een werkverdeling en de uitsplitsing van procedures. De manier waarop ik ga verwijzen naar past in deze categorie.

Een dergelijke omgeving is aantrekkelijk voor werknemers. Het zorgt ervoor dat iedereen zich voldaan voelt. De waarheid is dat er in een dergelijke omgeving nooit een dramatische daling van het personeelsbestand heeft plaatsgevonden. Wat op het eerste gezicht lijkt, is een zeer relaxte manier van werken. Deze aanpak lijkt misschien erg luie mensen. Maar de waarheid is dat ze echt vrolijk zijn en erg positief over werken. De medewerkers zijn op hun beurt weer vrolijk en positief – en over werken.

Een perfecte mix van creativiteit, verantwoordelijkheid, prikkels en wederzijds respect en waardering zijn de kenmerken van zo'n werkplek.

Dit zijn mensen die positief staan ​​tegenover werk. Ze voelen zich gewaardeerd en uitgerust voor hun taken. Ze hebben hard gewerkt en hebben moeite om meer in te zetten. Zij zijn blij. Ze zijn enthousiast over hun loopbaan.

Toen ik voor het eerst begon te werken als consultant voor bedrijfsontwikkeling inCompare Systems International, bezocht ik andere teleseminars en schreef ik offertes. Op een dag kreeg ik een openbaring dat als ik genoeg citaten zou schrijven, ik een overvloed aan citaten zou hebben waarmee ik mijn klanten zou kunnen voeden. Weet je wat er is gebeurd? Ik werkte nog steeds voor de organisatie en er kwamen veel offertes binnen, maar het verbaasde me niet. Wegen de voordelen op tegen de moeite? Nee. Maar de groei bereikte een natuurlijk hoogtepunt zoals geen ander bedrijf in het recente verleden heeft kunnen bereiken. Ze gingen er in op. De kracht van positief denken zoals het wordt toegepast in het bedrijfsleven, kwam in het spel en de rest werd geschiedenis.

U vraagt ​​zich misschien af ​​welke synergieën van zo'n positieve unie kunnen genieten. Contact van mens tot mens verhoogt niet alleen de productiviteit tussen individuen, het verhoogt op zich ook het moreel van de werkplek. In elke discussie op de werkplek probeer ik altijd het belang te benadrukken van het management volledig bij zijn collega's te zijn en een positieve bijdrage te leveren op basis van wederzijds respect en wederzijdse waardering – de eigen sterke en zwakke punten begrijpen, manieren zoeken om de sterke punten van anderen te versterken en zeker zijn om problemen die een negatief effect kunnen hebben op de co-werken te markeren en uit te lichten. Alle personen op de werkplek hebben hetzelfde gewicht, rijden even hard, hebben vertrouwen in het bedrijf en de carrières die ze ondernemen. Voor het eerst in de geschiedenis is het personeelsbestand niet verbitterd, maar wel blij!

Dit artikel over de kracht van positief denken kan leiden tot een onbeperkte groei in vele richtingen – of het nu voor de literatuur, het bedrijf, de emotionele groei of een andere instelling, organisatie of vereniging is. De logica van positief denken is evenzeer van toepassing op kinderen, tieners of tieners. De kracht van een creatieve geest geldt ook voor hen. En de volgende fase in positief denken zal plaatsvinden in de schoolbeschermer, volwassene, ouders en managervereniging.

Wat mij betreft, ik wed dat je blij zult zijn te weten dat er een techniek is die ik regelmatig oefen om positief te blijven. Het wordt de Spiegel van Intentie genoemd. Het bestaat uit een tekening, een tekening die je voor je neerzet om een ​​positieve mindset te inspireren. Doe je best om een ​​intelligent gesprek om je heen te creëren. Laat het lijken alsof de wereld werkt en dat zal ook gebeuren. De volgende keer dat je in de kamers bent, GEBRUIK DE Rangcriptie voor armoede (iets positiefs en zelfs nogal nederig delen met een collega is als een last uit de lucht tillen. Het werkt zowel voor jou als voor hen). Het aanbieden van een echt positieve opbeurende verklaring voor de huidige situatie kan een persoon veranderen, zoals we allemaal weten.

Ik weet zeker dat je op dit moment aan je bureau zit te werken.

Zoals veel mensen heb je geprobeerd jezelf te verheffen, maar er gebeurt niets. Verlies de moed niet. Je bent wat je gelooft dat je bent. Het is je geloofssysteem dat je gedachten en gedrag controleert. U kunt het gewenste resultaat creëren. Zelfs dit voorbeeld is te simplistisch. Veel mensen zetten zich in om meer, meer, meer te bereiken. De sleutel hier is om de mentaliteit te veranderen – om te werken voor de resultaten en om je huidige omstandigheden te accepteren – je werkt naar een huidige filosofie van economische groei. Het zou voor je moeten werken, niet tegen je. Je hebt mensen horen zeggen dat de tijd zal leren hoe succesvol je bent geweest. Je bereidheid om positief te blijven om zo een positieve mindset te kweken, is zeer positief voor je toekomstige carrière. Dit betekent natuurlijk niet dat je je verlangen naar een bepaalde functie en baan opzij zet, het betekent gewoon dat je positief blijft wanneer de baan beschikbaar is. Problemen worden kansen – door erop in te gaan, omdat ze altijd een element in je zullen hebben.